Nog 3 weken om iemand in het zonnetje te zetten!

Dit is jouw kans om iemand in het zonnetje te zetten! Tot 15 februari heb je de kans om een inwoner van Deventer of een vereniging/organisatie die het verschil maakt, voor te dragen voor diversiteitsprijs ‘Het Verschil’.  We zoeken de persoon of de organisatie die eraan bijdraagt dat iedereen in onze gemeente gelijke kansen krijgt en gelijk behandeld wordt. Dit jaar willen we het verenigingsleven binnen de gemeente Deventer in het bijzonder oproepen om personen of verenigingen voor te dragen.

Inmiddels zijn er 12 personen voorgedragen voor Het Verschil. Een mooi begin, maar we hopen dat iedereen die in de gemeente Deventer ‘het verschil’ maakt, voorgedragen wordt voor de prijs!

Hoe voordragen?

Voordragen kan eenvoudig via het formulier op deze website – klik op ‘nomineren’.

Prijsuitreiking

De winnaars ontvangen een origineel kunstwerk en de mogelijkheid om een activiteit op het gebied van Beter Samen Leven met 500 euro te ondersteunen.

Een jury, bestaand uit mensen die een sociaal-maatschappelijke rol vervullen in Deventer, bepaalt wie de winnaar is van de prijs. De prijs wordt uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst op donderdag 21 maart 2019, om 19.30 uur in de Openbare Bibliotheek Deventer. De prijsuitreiking is extra feestelijk door de medewerking van dansgroep Create van Charell Peters.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *